Uit welke kleuren/materialen kan ik kiezen?

 

Hout


Lasertulp maakt voor het lasersnijden gebruik van de hoogst verkrijgbare kwaliteit multiplex (kwaliteit B/BB’). Tegen een meerprijs van €30 kunnen de berken multiplex platen enkelzijdig worden gebeitst in de kleuren bruin, schors of leem. Beitsen in andere kleuren is ook mogelijk, informeer naar de voorwaarden.

 

Gefineerd MDF


Medium-Density Fibreboard of MDF is geperst board met een middelhoge dichtheid. MDF is geen merknaam, maar een soortnaam. In tegenstelling tot bij zacht- en hardboard wordt bij het produceren van MDF-plaat lijm toegevoegd. De zeer fijngemalen houtvezels worden gemengd met kunstharslijm en in droge toestand geperst. Lasertulp gebruikt een goede kwaliteit MDF (Medite) met FSC-keurmerk. Vervolgens wordt op de 4 mm dikke MDF plaat éénzijdig fineer aangebracht. De totale dikte van de gefineerde plaat komt uit op circa 5mm. Lasertulp biedt 4 opties aan voor gefineerd MDF platen: eiken, kersen, mahonie en noten.

Let op: omdat fineer een natuurproduct is, kunnen variaties in patroon en kleur voorkomen. Omdat de laserstraal zich door het houten materiaal heen brandt, ontstaan er verkleurde kanten (donkerbruin tot zwart).

 

Acrylaat


Acrylaat is een kunststof. De volledige naam is polymethylmethacrylaat (afkorting PMMA). Plexiglas en Perspex zijn merknamen, maar al zo ingeburgerd dat ze vaak als de soortnaam van het materiaal gebruikt worden. Acrylaat aangoden door Lasertulp is in Europa geproduceerd en voldoet aan strenge kwaliteitseisen.

 

STANDAARD ACRYLAAT

Voor de standaard acrylaat aangeboden door Lasertulp zijn de beschikbare tinten wit en zwart. Daarnaast is er een keuze tussen twee oppvlakte afwerkingen: hoogglans en mat.

 

SPIEGEL ACRYLAAT

Spiegelacrylaat aangeboden door Lasertulp is eenzijdig spiegelend. De achterzijde is meestal mat wit of grijs (spiegelcoating, gevoelig voor krassen). De beschikbare tinten zijn zilver, antraciet, brons en goud.

 

METALLIC ACRYLAAT

Metallic acrylaat is éénzijdig voorzien van een laag die een bepaald soort metalen oppervlak immiteert. De beschibkare tinten zijn aluminium, oud goud, parel en titanium (meest donkere tint).

 

OVERIG ACRYLAAT (LANGERE LEVERTIJD)

Naast onze standaard collectie acrylaat zijn er ook meerdere kleuropties verkrijgbaar. Stuur ons een e-mail naar de mogelijkheden.

© 2017 - 2023 Lasertulp | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel