Materiaal- & kleuropties Lasertulp wereldkaarten.

 

HOUT


Lasertulp maakt voor het lasersnijden gebruik van de hoogst verkrijgbare kwaliteit multiplex (kwaliteit B/BB’). Tegen een meerprijs van €30 kunnen de berken multiplex platen enkelzijdig worden gebeitst in de kleuren bruin, schors of leem. Beitsen in andere kleuren is ook mogelijk, informeer naar de voorwaarden.


ACRYLAAT


Acrylaat is een kunststof. De volledige naam is polymethylmethacrylaat (afkorting PMMA). Plexiglas en Perspex zijn merknamen, maar al zo ingeburgerd dat ze vaak als de soortnaam van het materiaal gebruikt worden. Acrylaat aangoden door Lasertulp is in Europa geproduceerd en voldoet aan strenge kwaliteitseisen.
 

STANDAARD ACRYLAAT

Voor de standaard acrylaat aangeboden door Lasertulp zijn de beschikbare tinten wit en zwart. Daarnaast is er een keuze tussen twee oppvlakte afwerkingen: hoogglans en mat.

 

SPIEGEL ACRYLAAT

Spiegelacrylaat aangeboden door Lasertulp is eenzijdig spiegelend. De achterzijde is meestal mat wit of grijs (spiegelcoating, gevoelig voor krassen). De beschikbare tinten zijn zilver, antraciet, goud en brons.


METALLIC ACRYLAAT

Metallic acrylaat is éénzijdig voorzien van een laag die een bepaald soort metalen oppervlak immiteert. De beschibkare tinten zijn aluminium, oud goud, parel en titanium.

 

 

 

© 2017 - 2022 Lasertulp | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel